Behandlingsverktyg

Behandlingsverktyg:

Eftersom alla är unikt individuella, blandar jag olika terapiformer 
för bästa resultat, för varje individ.

i ”verktygslådan” ligger:

Bioenergiterapi är en terapi som bygger på en kombination av tankens kraft, stretchingar, tibetanska- och tao-tekniker. Med hjälp av den här metoden kan man lätt balansera kroppen, förbättra kroppens reglerande funktioner och påskynda läkningsprocesser.

Det är en av dom effektivaste metoderna när det gäller eliminering av "negativa program" från det undermedvetna.

Grundaren heter Boris Aranovich specialist inom området alternativ medicin.

EFT, emotinal freedom tecnique, känslofrigörare, fritt översatt. Detta är en helt fantastisk behandling och är enkel att utföra. Det är en behandlingsform som bara växer och växer. Den lämpar sig för alla, både barn, tonåringar och vuxna. I den aktiverar man kroppens olika organ, via meridianerna, exempelvis magen – oro, galla – ilska osv, för att dessa ska kunna släppa på alla ”inkapslade” känslor och låta kroppen läka sig själv. 
Allt för att frigöra både sjukdomar och hinder som du vill bli av med. 

EMI, eye movement integration, ögonrörelseterapi, fritt översatt. Där en enkel förklaring är, att du som är drabbad av posttraumatisk stress, vet att faran är över, men känner fortfarande skräcken. Med hjälp av vissa specifika ögonrörelser försvinner laddningen som har med den svåra händelsen att göra.

Healing, är en alternativmedicinsk verksamhet enligt Wikipedia. Vad som händer under din behandling, det sker specifikt för dig, just här och nu.
Varje själ är unik och bör därför behandlas därefter.

Hypnotisk avslappning. Hypnos i sig är inte en terapiform, den är endast ett verktyg för att åstadkomma de förändringar som är sökta. Enl Wikipedia. Du slappnar av och kan känna in vad din kropp/du vill åstadkomma för förändring. Se kundomdömen. 


Tidigare liv terapi,
med slutna ögon i ett avslappnat tillstånd upplever du ett av dina tidigare liv. Det förklarar ofta något i ditt nuvarande.
Upplevelsen kan komma i form av bilder eller som djupt liggande känslor.
Bara du litar på det du upplever så kommer insikterna till dig.
Det som kommer till dig, är det du behöver, just nu, i ditt liv, för att gå vidare.


 …………………………………………………………………….
Tro mig du kommer att må bättre, mycket bättre!!

Inanna - Existentiell Regressionsterapi

Rigmor Lantz
Fredriksdalsvägen 8 kv (ingång gaveln) Gävle
Telefon: 070 - 670 80 96