Vad mina Kunder tyckerNågra ord till Rigmor
Jag är 38 år och lever för första gången. Jag känner alla känslorna, man mår bra av att känna, man vågar gå framåt.
Tårarna rinner och det är glädje tårar. Varför gjorde jag inte detta tidigare?
Jag förstod med hjärnan men kände inte i hjärtat förrän jag träffade Rigmor.
Att få finna inre frid med sig själv.
Tänk att få släppa ut det som tynger dig.
Att få känna sig trygg i sig själv, våga vara sig själv, sluta bry sig om vad andra tycker och tänker.
Det är mitt liv och så här vill jag leva det…..
Jag kom till Rigmor och fick lämna min ångest där. Tänk att få gå vidare lätt om hjärtat och bara känna kärlek, det är underbart!
Tänk att få känna och frigöra sig från det som varit tidigare har varit och som hindrat dig att leva livet.
Gå inte pararellt med livet, lev det! Känn det!
Släpp kontrollen, känn och lev ut.
Det enda som hindrar oss att leva är rädslan.
Du genomgår en förändring för hela livet.
Jag plockade ihop mitt trasiga hjärta till ett helt. Lärde mig känna och tog hänsyn till mitt inre jag. Jag vågade gå hit! Jag vann högsta vinsten! Ett harmoniskt liv!
/Camilla


Det har gått en tid sedan jag besökte dig, vi jobbade med tunga mörka minnen som jagade mig, du förändrade dessa minnen, dom finns kvar men jag ser dom i ett helt annat ljus. Känner mig otroligt lättad. Har tidigare haft sömnproblem, nu blir jag trött, och kan somna utan medicin. Vaknar pigg och utvilad, vilken härlig känsla! Har också haft en stor och god hjälp av cd skivan. Detta efter en behandling..Tack Rigmor, kram från Gunilla


Under de behandlingar jag har gått hos dig, har jag steg för steg kunna släppa taget om gamla mönster och präglingar från både barndom och även tidigare liv. Det har framför allt gett mig möjlighet att få känna mig som en friare människa.
/Edvard


Allt var svart, tungt och jobbigt... Orkade inte kliva ur sängen på morgonen. En återvändsgränd!! Kunde inte sätta fingret på vad problemet var. Fanns egentligen ingenting som skulle få mig att må som jag gjorde. Alla har vi ju vardagsproblem men jag var uttorkad, kunde inte hitta glädjen i livet längre. Provade Bioenergiterapi!! Vilken grej!!! Har svårt att sätta ord på upplevelsen, en helt underbar känsla som bara strömmar genom kroppen. En känsla av lugn och harmoni. Man känner hur kroppen börjar leva igen, livslusten kom tillbaka! Sådan här behandling finns det inget facit till men dina händer, Rigmor, levererar Guld i massor. Du är min ängel på jorden!!! Tack!!
/Jenny


Efter mina behandlingar hos Rigmor har mitt liv tagit en annan vändning, innan kände jag av en hopplöshet, allt kändes tungt och jag blev ofta stressad och aggressiv, ofta retade jag upp mej på andra personer och tömde mycket energi på detta. Jag hade även en känsla att alltid vara på väg till nått annat samt sömnproblem. Under behandlingen kom många känslor fram, ledsna, glada, arga och förtvivlade, det mesta kom i bilder. Jag upplevde behandlingen som väldigt spännande trots alla känslor, spännande därför att det kändes som man blev förflyttad till olika liv och händelser. Idag efter mina behandlingar hos Rigmor har jag fått en annan förståelse till livet, jag har blivit av med många jobbiga känslor och kan hantera "mej själv" mycket bättre. Den största vinsten jag känner efter behandlingarna är att jag är lugnare och har en känsla av att "kommit hem" , ofta kommer känslor av lyckorus. Sömnen är markant bättre.
/Maria        
(7 ggr terapi Rigmor´s anm)


Terapin har helt klar gjort mig lugnare. Harmonisk. Jag försöker tänka mer positivt än jag gjorde tidigare.   
/Linda


Efter behandlingarna hos dig har kroppen känts lättare, som om det inte finns lika mycket tungt att bära på längre. Det är en skön känsla att kunna släppa gammalt och se fram emot framtiden istället!
/Camilla


Efter 1 gång
Nu var det 1 vecka sen jag var hos dig. Nu för tiden somnar jag runt 8 på kvällen. Förr var det runt 1,2 tiden på natten. Så antingen tror jag att jag är trött, och somnar, eller så lyckades du fippla med hjärnan min :) Tack för hjälpen, den hjälpte!
Här mailade Rigmor o frågade om det var ok att ta med denna text o skrev också att sömnen är viktig.
Jo, och man blir mycket gladare om dagarna när man sover bra har jag märkt.
/Pierre 

Inanna - Existentiell terapi

Rigmor Lantz
Fredriksdalsvägen 8B kv (ingång gaveln) Gävle
Telefon: 070 - 670 80 96