Länkar

Uppdaterad 2009-11-22
Min senaste utbildning var i England på AFC. Under en magisk vecka blev jag drillad i Healing, Psychic reading och Andekommunikation. Den skolan rekommenderar jag verkligen. Duktiga lärare, god organisation, fantastiska omgivningar och själva stället!! som en sommarstuga till Harry Potters skola.
För mer info se www.arturfindlaycollege.org


Min hypnos och tidigare-liv-utbildning gick jag hos Jörgen Sundvall och Svenska Skolan Etisk och Analytisk Hypnos, SSEAH . Han är lugn och trygg och har gedigen kunskap.
För mer info se www.sseah.se


Den behandlingsform som jag mest använder mig av är eft och emi. Det är en otroligt effektiv behandlingsform, som bara används av fler och fler då den är både enkel och snabb.
För mer info se www.emofree.com


Min utbildning till bioenergiterapeut gick jag på Axelssons Gymnastiska Institut med Boris Aranovich som lärare. Boris är en underbar lärare med hur mycket kunskap som helst. Han och hans fru Ivona arbetar mycket med tankens kraft och har kurser i ämnet. Dom har en tankegång som är sann för mig.
För mer info se www.mr-ab.se


Jag har ett samarbete med Anneli Nilsson på X ANimo. Vi erbjuder ett kraftfullt paket med både enskilt och gruppsessioner i personalvårdande syfte. Min personliga uppfattning om det projektet är att det är win – win, i alla led. Den arbetsgivare som satsar på sin personalstyrka, får en balanserad personal som är väl medvetna, kunder/klienter får bästa bemötande och arbetsgivaren bli högt skattat på marknaden.
För mer info se www.xanimo.nu


 

Inanna - Existentiell terapi

Rigmor Lantz
Fredriksdalsvägen 8B kv (ingång gaveln) Gävle
Telefon: 070 - 670 80 96